Företagsinformation

AR Audio distribuerar kvalitativa ljud- och bildprodukter via auktoriserade återförsäljare i Sverige / Skandinavien sedan 1989.

Vårt sortiment omfattar något av det bästa för ljud & bild både i bilen och i hemmet:

KENWOOD är en ledande tillverkare av konsumentelektronik som bl.a. erbjuder bilstereo med Bluetooth, CarPlay, Android Auto och Garmin navigation till konkurrenskraftiga priser.

Kenwood´s lineup innefattar allt från multimedia med pekskärm, CD-receivers, mediaspelare, högtalare, slutsteg och ljudsystem för marint bruk.

JL AUDIO anses som ett trendskapande företag med passion och entusiasm för ljudkvalitet i yppersta premiumklass. Det egna teamets forskning har utmynnat i en mängd patent för konstruktionslösningar och produktionsteknik. Subwoofers för hemmabruk som levererar snabb, linjär, distorsionsfri bas. Slutstegen har konstruerats av JL Audio´s division i Phoenix, USA, och har hyllats som några av marknadens mest välljudande digitalförstärkare – återigen med egen patenterad teknik.

PSB Speakers grundades för 40 år sedan av Paul Barton som fortfarande är chefskonstruktör. I samarbete med NRC (National Research Council) i Kanada har PSB utvecklat testmetoder för att skapa kritikerrosade, prisvärda högtalare och hörlurar. PSB erbjuder bokhyllehögtalare, golvmodeller, subwoofers och högtalare för inbyggnad i vägg eller tak, samt utomhushögtalare.

Hör av dig till oss om du är intresserad av våra produkter så berättar vi mer.

Kontakt

AR Audio Svenska AB / Kenwood Sweden
Linnévägen 50
641 32 Katrineholm
Tel: 011-10 85 25
E-post: info@araudio.se

Organisationsnummer: 556360-7992